#PrayforParis

14.11.2015
18:44

Hei alle sammen!

Tipper at de fleste av dere har fått med dere det som har skjedd i Paris. Leste om det i går før jeg la meg, og har fulgt med på nyhetene fortløpende siden. 

Hittil er det bekreftet 129 døde og 352 skadede, og det har vært angrep på seks ulike steder i Paris. Det som er mest hjerteskjærende, er det faktum at alle disse er sivile og helt uskyldige mennesker. Det er helt ubeskrivelig tragisk hvordan noen kan gjøre slikt mot unge mennesker med hele livet foran seg! Og det er helt uforståelig hvordan mennesker er i stand til begå slike ondskapsfulle og umenneskelige handlinger. Veldig mange nå er preget av frykt, og det er jeg også. Når en by som er såpass nært til hjemlandet og som mange har kjennskap til blir angrepet.. IS har selv bekreftet at det er de som står bak disse angrepene, og det tviler jeg ikke på. Men det er viktig å huske på at IS ikke er drevet av religionen, selv om de påstår det selv. IS er ekstremister. De er inhumane. De aller fleste muslimer reagerer på samme måte som oss, og husk også at det er IS muslimene flykter fra. Vær forsiktig med generalisering.Tankene mine går i dag til alle ofrene og deres pårørende i Paris. #PrayforParis.

2 kommentarer

Veronica S 14.11.2015 18:56
Grusomt å se dette på nyhetene i går kveld/natt. Grusomt å stå opp og se nyheter. Verden er blitt et merkelig sted.
Fearling 14.11.2015 18:59
Veronica S: Huff, ja, det er helt forferdelig. Kan ikke beskrives med ord.

Skriv en ny kommentar

Fearling Hei! Mitt navn er Malin og jeg er en jente på 17 år. I denne bloggen skriver jeg for det meste om mine erfaringer og opplevelser i hverdagen, mote & inspirasjon. Håper du liker bloggen min ♡

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits