Happy Halloween!

31.10.2015
20:46

// bilde fra google

Hei! I dag er det halloween! Selv har jeg ingen planer om å gå knask eller knep, kommer nok til å være hjemme denne kvelden og se på en film eller noe. I dag har jeg vært på kjøpesenter i noen timer, så fikk kjøpt blant annet en ny og enkel hverdagskjole og en ny lip-gloss som jeg fikk rabatt på, så jeg er ganske fornøyd! Så hva skal dere gjøre i kveld? :) Om dere ikke har noen planer - sjekk ut det siste innlegget mitt! Mange gode skrekkfilmer :)

Ha en fin kveld videre!

Velkommen til min blogg!

28.10.2015
23:00

Hei, og velkommen til bloggen min!

Jeg er en 17 år gammel jente som nå går andreåret på VGS. Jeg går studiespesialisering med realfag som programområde.

Har hatt blogg for noen år siden, så er ikke helt ny her. Nå har jeg opprettet jeg en ny blogg for å fortelle om mine tanker og følelser om hverdagen og nye erfaringer og opplevelser. Har ikke helt bestemt meg for hva jeg vil blogge om, men antageligvis om hverdagen min, diverse innkjøp, skolen, viktige temaer og min lidenskap for TV-serier, filmer og bilderedigering.

Dersom det er noe spesielt dere ønsker at jeg skal blogge om, kommenter det gjerne i kommentarfeltet! Er åpen for alle tips og idéer. Dessverre er jeg ganske opptatt med skole denne og neste uke, men satser på at jeg skal få tid til å skrive et ordentlig innlegg i helgen eller neste helg! Håper at dere vil følge med videre på bloggen min!

xoxo

Fearling Hei! Mitt navn er Malin og jeg er en jente på 17 år. I denne bloggen skriver jeg for det meste om mine erfaringer og opplevelser i hverdagen, mote & inspirasjon. Håper du liker bloggen min ♡

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits