Merry Xmas

27.12.2015
10:06

God morgen alle sammen!

Er litt sent ute, da jeg har vært utrolig opptatt de siste dagene (og ukene, da jeg har prøvd å fokusere mye på skole). Men titter innom nå for å ønske dere alle en god jul! Jeg håper dere får en fantastisk jul videre med familie, julefilmer, masse god mat og så videre! Selv har jeg kost meg masse! Utrolig koselig å se på julefilmer og bare være med familie. Mine personlige favoritter er nok Alene hjemme, Hjelp, det er juleferie!, Love Actually og Polarekspressen. Dersom dere ikke har sett disse før, bør dere gjøre det! Julen er ikke over ennå! Resten av året kommer jeg nok til å bruke på å se enda flere filmer og serier, hehe, og kanskje prøve å være litt produktiv ved å forberede seg til neste semester da det starter ganske brått med prøver allerede den første uken, huff. Kanskje jeg også skal få shoppet litt, hehe, dersom jeg finner noe fint på salg i romjulen! :-)

// bilder fra weheartit.com // kollasj laget av meg

 

Så, hvordan var deres julaften? Fikk dere noe fint til jul? :-)

Gårsdagens innkjøp

15.11.2015
13:42

God formiddag!

Håper dere har hatt en fin helg, til tross for tragedien som skjedde i Paris. Det har gått litt inn på meg.. men jeg har likevel prøvd å gjøre det beste ut av helgen. I går var jeg i byen, og fikk kjøpt et par ting til en billig pris! Fikk forresten 50% rabatt på smykkene fra Glitter (fordelene ved å være student, hehe). Dere får også rabatt på Glitter og mange andre butikker ved å laste ned appen Elevkalender :-) Under bildene står orginalprisen.

Må forresten beklage at jeg har vært ganske inaktiv i det siste, har vært mye stress med skolen, som sagt. Forhåpentligvis blir det mindre prøver osv. i desember, så skal prøve å være mer aktiv da!Sko - Dinsko, 299,- // Smykke - Glitter, 199,- // Armbånd - Glitter, 99,-

Hva synes du om innkjøpene?

#PrayforParis

14.11.2015
18:44

Hei alle sammen!

Tipper at de fleste av dere har fått med dere det som har skjedd i Paris. Leste om det i går før jeg la meg, og har fulgt med på nyhetene fortløpende siden. 

Hittil er det bekreftet 129 døde og 352 skadede, og det har vært angrep på seks ulike steder i Paris. Det som er mest hjerteskjærende, er det faktum at alle disse er sivile og helt uskyldige mennesker. Det er helt ubeskrivelig tragisk hvordan noen kan gjøre slikt mot unge mennesker med hele livet foran seg! Og det er helt uforståelig hvordan mennesker er i stand til begå slike ondskapsfulle og umenneskelige handlinger. Veldig mange nå er preget av frykt, og det er jeg også. Når en by som er såpass nært til hjemlandet og som mange har kjennskap til blir angrepet.. IS har selv bekreftet at det er de som står bak disse angrepene, og det tviler jeg ikke på. Men det er viktig å huske på at IS ikke er drevet av religionen, selv om de påstår det selv. IS er ekstremister. De er inhumane. De aller fleste muslimer reagerer på samme måte som oss, og husk også at det er IS muslimene flykter fra. Vær forsiktig med generalisering.Tankene mine går i dag til alle ofrene og deres pårørende i Paris. #PrayforParis.

a little reading never hurt nobody

03.11.2015
20:50

Hei og god kveld!

Har dere hatt en fin start på den nye uken? Det har jeg! Likevel har det vært ganske stressende, hadde blant annet psykologiprøve i dag. Brukte derfor hele gårsdagen på å øve, så derfor fikk jeg ikke tid til å skrive noen innlegg da. Prøven gikk heldigvis bedre enn forventet, til tross for at den var ganske vanskelig. Har også fått tilbake noen prøver i dag, så jeg er litt fornøyd med resultatet! Nå holder jeg på å lese den siste boken i triologien The Hunger Games mens jeg koser meg med en kopp te! Dessverre har jeg en del lekser, så jeg krysser fingrene for at jeg får gjort unna masse! Om dere er interesserte i å høre om mine studieteknikker og hvordan jeg planlegger - kommenter nedenfor, så vil jeg kanskje lage et innlegg om det en dag! :-)Ha en fin kveld videre!

Fearling Hei! Mitt navn er Malin og jeg er en jente på 17 år. I denne bloggen skriver jeg for det meste om mine erfaringer og opplevelser i hverdagen, mote & inspirasjon. Håper du liker bloggen min ♡

Bla i bloggen

Søk i bloggen

Design

Laget av Lisa

Siste innlegg

Siste kommentarer

Widgets

Lenker

hits